Hirdetés

divat.lap.hu / Női elegáns divat

Női elegáns divat

Minőségi magyar női divat

By Me

női elegáns divatárú

Divatáru üzlet * egyedi ruhák készítése méretre * alkalmi, ruha, szoknya, blúz, blézer

Exkluzív, egyedi tervezésű blúzok.

elegáns egyedi női divat

Nöi elegáns márkás minőségi ruházat

olasz női-férfi divat

A Clamar Kft 96-ban alakult, főként francia divatmárkák nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozó cég. Az eladásra kínált márkák között található pl.: Tuzzi, Paul Brial, Fred Sabatier, Nueva, illetve hogy a férfiak se panaszkodhassanak, a Bugatti nyújt nekik lehetőséget. Magas szakmai hozzáértéssel és vevő orientáltsággal várjuk két kiskereskedelmi üzletünkben a Rózsakert bevásárló központban.

Zoy divataru nagykereskedés TISZTELT VISZONTELADÓ PARTNEREINK, KERESKEDŐK, AKIK MAGYARORSZÁGRÓL ÉS A KÖRNYEZŐ ORSZÁGOKBÓL ÉRKEZNEK. SOKAN LÁTOGATNAK HOZZÁNK, BUDAPEST KÖZPONTI HELYÉN FEKVŐ NAGYKERESKEDÉSÜKBEN, AHOL HETI SZINTEN MEGÚJULÓ VÁLASZTÉKKAL VÁRJUK PARTNEREINKET. FONTOS SZÁMUNKRA VEVŐINK ELÉGEDETTSÉGE ÉS FOLYAMATOS FEJLESZTÉSEKET TESZÜNK A KÖZÖS SIKEREK REMÉNYÉBEN.

Denny Rose a fiatalok divatja

Minőségi női- és gyermek divatáru alkalmakra és dolgos hétköznapokra.

RIANI elegáns női ruházat

Célunk a viseleti kultúrában fennmaradt roma hagyományok felelevenítése és megőrzése nem statikus, múzeumi keretek között, hanem széles népréteget megszólító trendi divatcikkek bemutatásával.

Nöi divatüzlet

A Vercotti német márka kollekciója felsőkből, együttesekből, nadrágokból, szoknyákból, zakókból, kabátokból és dzsekikből áll. S-extra nagy méretekig készülnek. A mintákon kívűl kristályokkal is díszítik a ruhákat, melyek minőségéért garanciát vállalnak.

Női elegáns exkluziv olasz divat

A Vercotti német márka kollekciója felsőkből, együttesekből, nadrágokból, szoknyákból, zakókból, kabátokból és dzsekikből áll. S-extra nagy méretekig készülnek. A mintákon kívűl kristályokkal is díszítik a ruhákat, melyek minőségéért garanciát vállalnak.

Az Edit Női Divatáru Üzlet Szilasligeten (a Hungaroringtől 5 percre)a Postával és a Coop bolttal szemben van. Szombatonként Veresegyházon a piacon is megtalálható a Divatáru sátra. Alkalmi, hétköznapi és üzleti viseletek is elérhetők kínálatunkból, minden korosztály számára. Széles méretválaszték 36-tól MOLETT méretig. GENERÁCIÓK DIVATÜZLETE. JÓ MINŐSÉG, KEDVEZŐ ÁRON! Elérhetőség:www.editdivat.hu

Laren Vidal nevével fémjelzett párizsi divatmárka budapesti márkaképviselete az V. kerület Fehérhajó u. 8-10. szám alatt. Egyedi stílus és formavilágával kitűnhetünk a hétköznapi tömegcikkek világából. A kollekció darabjai között valamennyi korosztály megtalálja a stílusban hozzá illőt. Stílustanácsadók segítenek a próbák során.

Filozófiánk: Ha elegáns vagy, az még nem jelenti azt, hogy divatos is, és az, hogy divatos vagy, nem jelenti azt feltétlenül, hogy elegáns. Úgy gondolom, a kettő között nem érdemes választani, viseld azt, amiben jól érzed magad, egy jól megválasztott öltözék jókedvet ad. A személyiség a legfontosabb, az teszi a nőt vonzóvá. Nem fontos, mennyire szabályos az arca, hány éves, milyen az alakja.

Meghatározás:

Divatról mindent egy helyen!
Öltözködés, divat hírek, információk , márkák és desingerek. Szezonális divat tanácsok és divat hírek, szakértők, fórumok., ruházati üzletek, vásárlás. Mindez egy oldalon a divat.lap gyűjteményében!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Női elegáns divat
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés